HELVEMED

Švicarsko podjetje HELVEMED SA ima svoj sedež v Ženevi in je bilo ustanovljeno leta 2006 s strani strokovnjakov dentalne medicine, ki so tudi ustanovitelji in partnerji vodilnega švicarskega podjetja za nadzor nad okužbami.

Read More

DEPPELER

DEPPELER je švicarsko podjetje z več kot 60- letno tradicijo v izdelavi medicinskih in dentalnih instrumentov s sedežem v Rolle blizu Ženeve. V proizvodnem programu ima preko 500 dentalnih instrumentov. Instrumente odlikuje visoka kvaliteta, izjemna natančnost izdelave, določene faze so ročno izdelane in edinstvena ( unikatna ) oblika instrumentov.

Read More

ROEDER

Roeder Dentalinstrumente GmbH and Co KG že več kot 50 let izdeluje ustna – zobna ogledala in ročaje najvišje kakovosti. Blagovne znamke OPTIMA, CLARIMA, HR FRONT, EC AKTIV so med uporabniki sinonim za kakovost in inovativnost. Ogledala so popolnoma usklajena z zahtevami pri vsakdanjem delu na podlagi sodelovanja z univerzami in dentalno medicino.

Read More

JOTA

Izdelki JOTA so prisotni v več kot 80 državami na svetu. Veljajo za podjetje, ki je med vodilnimi pri oskrbi rotirajočih instrumentov za zobozdrvstvene ordinacije in dentalne laboratorije.

Read More