NAROČANJE

Tu najdete splošne pogoje poslovanja pri naročanju in nakupu. Vključuje tudi informacije glede rokov dobave, plačilnih pogojev, reklamacij in vračila blaga. Svetujemo vam, da se za več informacij obrnete osebno na nas.

NAROČANJE

NAROČANJE poteka lahko preko našega prodajalca na terenu – ob obisku v ordinaciji. – Po elektronski pošti: info@brilliance.si – Po telefonu: +386 41 653 135.

CENE

Vse cene izdelkov so prodajne cene v eurih (brez DDV). Navedene redne cene v prospektu veljajo do 31.12.2017.

DOBAVA- POŠILJANJE

Blago praviloma pošiljamo preko Pošte Slovenije ali izjemoma dostavimo sami. Vsaki pošiljki je priložena dobavnica. Originalni račun je posebej poslan s pisemsko pošiljko.

PLAČILO

Poslano blago se plača na osnovi izstavljenega računa na naš transakcijski račun pri SKB, d.d., Ljubljana – IBAN: SI56 0315 0100 0660 417, BIC: SKBASI2X

Rok plačila je 15 dni netto. Rok plačila se šteje od datuma izstavljenega računa. V primeru takojšnega plačila ali avansnega plačila se prizna 10% sconto. V primeru posebej dogovorjenega akcijskega popusta, se upošteva najboljši in se le-ta ne sešteva.

DOBAVNI ROK

Za vse izdelke, ki so na zalogi, je dobavni rok 3 – 5 dni. Za izdelke, ki niso na zalogi, je dobavni rok 14 – 21 dni . V primeru, da izdelka ni na zalogi ali pa gre za posebno naročilo, vas obvestimo o dobavnem roku.

REKLAMACIJE

V primeru reklamacije zaradi dobave blaga z napako se mora blago vrniti dobavitelju v originalni embalaži in s pripadajočo dokumentacijo.V kolikor je reklamacija upravičena ( napaka proizvajalca ), se blago v najkrajšem možnem času zamenja ali pa izstavi dobropis. V primeru neupravičene vrnitve blaga s strani kupca, le-ta nosi vse stroške pošiljanja in eventuelnih poškodb blaga.